KONTOR, 479 - 958 m2

Österlånggatan 5, Borås

Nyrenoverad takvåning i Apollohuset med tillgång till stor terass på innergården. Endast 300 m från Stora Torget.

I det anrika huset "Apollohuset" finns nu möjlighet att hyra plan 5, dvs översta plan, i den äldre byggnadsdelen.
Kontorslokalerna färdigställdes nyligen för Swedac men deras lokalbehov har förändrats pga att deras personal nu har erbjudits möjlighet att fjärrarbeta i större omfattning. Därför kan de nu erbjuda andrahandsuthyrning av hela eller delar av plan 5 fram till våren 2027. Därefter kan man diskutera fortsatt förhyrning med fastighetsägaren (Castellum).
Entrén till lokalen sker via ett vackert trapphus på Österlånggatan 5.
Lokalerna har moderniserats vad avser ytskikt och teknik.
Den tillgängliga lokalen är belägen runt hela innergården.
Det erbjuds även tillgång till en stor terass på innergården för trivsamma fikastunder eller afterwork.
Det finns möjlighet att hyra ut lokalen i två delar. Dena ena delen består av mestadels öppen planlösning och den andra mestadels av kontorsrum i olika storlekar.

Omgivning
Granne med Högskolan i Borås samt Borås Kongress.

Service
Cityläge med närhet till lunchrestauranger, service och handel.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:479 - 958 m2
  • Hiss:Hiss finns
  • Internet:Fiber