KONTOR, 708 m2

Kungsgatan 28A, Stockholm

Toppmodernt kontor högst upp i huset! Här sitter ni ostört i totalrenoverade lokaler mitt i centrala Stockholm.

Välkommen till Kungsgatan 28A och en unik möjlighet att få hyra en modern kontorslokal högst upp i huset! Kontoret är fördelat på två plan med en totalyta om 708 kvm som vätter mot både Malmskillnadsgatan och Brunnsgatan.

Huvudentré är Kungsgatan 28A där husets gemensamma reception nås.
På planet finns en hörsal för ca 100 personer som vid behov kan delas
upp i 2 konferensrum. Ytterligare finns loungeytor, kapprum, wc och
konferensrum på planet.
Plan 19 och 20 nås från hisshall B. Våningsplanen, som är belägna som översta våningar i fastigheten, har utöver en hög materialstandard även en fantastisk utsikt över stadens takåsar med terrasser i 3 väderstreck. Här följer man dagsljusets rörelse från tidig morgon till sen eftermiddag.

Etablera er nya arbetsplats på Kungsgatan och fortsätt vara konkurrenskraftiga genom att vara nära era kunder och attrahera morgondagens talanger. Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Omgivning
Kungsgatan är Stockholms paradgata, där anrika och mäktiga byggnader som Kungstornen och PUB-varuhuset möter nutidens moderna butiker. Kungsgatan har klätts med nya koncept inom handel och restauranger såsom Haymarket och Holy Greens. Avsluta arbetsdagen strosandes omgiven av de eleganta byggnaderna, inspireras av det senaste inom mode och fyll på med ny energi från stadens puls kring Stureplan. Ett bättre läge är svårt att hitta!

Kommunikationer
Med tunnelbanestationen Hötorget 200 m bort och bussar som stannar precis utanför porten har lokalen en svårslagen tillgänglighet. Stombuss 1 tar dig hela vägen från frihamnen till Stora Essingen och 75:an direkt till cityterminalen med en smidig anslutning till Arlanda för affärsresorna. T-centralen nås inom 7 minuters promenad där pendeltågen och tunnelbanans alla linjer väntar på dig. Ta dig smidigt och snabbt genom stan med cykel och parkera direkt i garaget.

Service
Med en arbetsplats på Kungsgatan kan ni förvänta er all tänkbar service och kringtjänster som ni kommer behöva! Restauranger från världens alla hörn där du kan hitta just det du längtar efter idag. Fräscha sallader, exotiska rätter från Asien, smakrik streetfood på K25 och klassisk välsmakande husman. Få nära tillgång till optikern, banken, frisören, mobilreparatören, träningsanläggningen, allt för att göra livet lättare för era medarbetare.

Mer information

  • Lokalarea:708 m2