KONTOR, 700 - 19 000 m2

Backavägen 3, Göteborg

Nu har vi chans att bli en av de första hyresgästerna i detta nyproducerade kontorshus i Backaplan. Inflytt under 2023.

19 000 kvm uthyrningsbar yta, 16 våningsplan med utsikt mot älven och den nya Hisingsbron, 75 meter högt, 250 parkeringsplatser med ett flertal laddstationer och ett exceptionellt bra pendlingsläge både med bil och kollektivtrafik. Vad mer kan man önska sig?

Exempel på funktioner som diskuteras för byggnaden är bilpool, matleverans, paketutlämning, konferensrum och självklart riktigt bra lunchmöjligheter.
STC Training Club ligger i dagsläget i direkt anslutning till husets entré, och som närmaste granne planeras en handelsplats med dagligvaruhandel, hemelektronik och caféer. Byggnaden kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad Silver eller motsvarande.
Husets

Kontakta oss på CBRE så berättar vi mer!

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:700 - 19 000 m2
  • Hiss:Hiss finns