KONTOR, 1 009 m2

Norra Stationsgatan 67, Stockholm

Nu finns tillfälle att hyra ett modernt kontor som är nominerat till Sveriges finaste kontor om 1009 kvm i populära Hagastaden. Planlösningen är delvis öppen och lokalen erbjuder ett flertal bokningsbara mötesrum i varierad storlek. Receptionen är placerad centralt i lokalen och omges av arbetsplatser, bibliotek samt matsal. Kontoret är inbjudande med ett härligt ljusinsläpp samt ytskikt och materialval av högsta kvalitet.

Till kontoret finns gott om parkeringsplatser.

Omgivning
OMGIVNING/NATUR: Hagastaden är en växande stadsdel där bostäder, kontor och parkområden kommer ta plats. Den nya stadsdelen sträcker sig över två kommuner och tillhör både stadsdelen Vasastan i Stockholms kommun samt stadsdelen Haga i Solna kommun. I Hagastaden finner ni både stadsliv och härlig natur som Hagaparken inom promenadavstånd. NÄRSERVICE: Området erbjuder ett stort utbud av servicemöjligheter där restauranger, mataffärer, träningsanläggningar samt övrig service nås med några minuters promenad.

Kommunikationer
Hagastaden har goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Odenplans pendeltåg- och tunnelbanestation. Ett flertal innerbussar finns tillgängligt från Hagastaden. Utbyggnaden av den gula tunnelbanelinjen kommer stå färdig år 2027 där tunnelbanan kommer gå från Odenplan till Hagastaden och vidare till Arenastaden i Solna.

Mer information

  • Lokalarea:1 009 m2