KONTOR, 994 m2

Solna Strandväg 74, Solna

Vill du hyra en modern kontorslokal under 2-3 år i ett mycket lättillgängligt läge, då har vi lokalen för dig.

När man kommer in lokalen väntar en välkommande reception. I lokalen finns arbetsplatser längs med de stora fönsterna som släpper in behagligt dagsljus. Lokalen har en öppen planlösning och inslag av mötesrum.

Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Omgivning
Lokalen ligger i kontorsområdet i Solna Strand som avgränsas med lugna Bällstaviken. Det är lättillgängligt med alla olika kommunikationsmedel och varför inte ta båten till jobbet? Ett kontor i Solna Strand är den perfekta balansen mellan puls och rofylldhet vid vattnet.

Kommunikationer
Till lokalen är det smidigt att ta sig oavsett vilket kommunikationsmedel man än föredrar. Tunnelbanan Solna Strand ligger endast 3 minuters promenad bort och tar endast 10 minuter till T-centralen. Flera bussar har hållplatser endast några minuters promenad bort med bland annat linje 512 som går till Spånga station, flygbussarna till Arlanda och buss 152 till Bromma flygplats. Sundbybergs centrum nås med ca 10 minuters promenad och har pendeltåg på spåret. På somrarna finns även pendelbåtar som bland annat trafikerar Klara Mälarstrand.

Service
Solna Strand erbjuder ett brett utbud av restauranger och service. I området finns flertalet restauranger med smaker som passar alla, från husmanskost till det indiska köket. Bank, bageri och träningsanläggningar är exempel på annan service i området. Med ca 10 minuterspromenad nås även Sundbybergs centrum med butiker som kompletterar den service som redan finns i området.

Mer information

  • Lokalarea:994 m2
  • Hiss:Hiss finns