KONTOR, 300 - 1 200 m2

Hyllie Allé 40, MALMÖ

På ett fantastiskt stationsnära läge kommer Peab upprätta en modern och urban kontorsfastighet med mycket karaktär, signerad Wingårdhs arkitekter.

Just around The Corner bygger Peab Fastighetsutveckling en modern kontorsfastighet med mycket karaktär, signerad Wingårdhs arkitekter. Fastigheten har en modern urban gestaltning och innefattar 6900 kvm. Fastigheten står inflyttningsklar Q4 2022.

The Corners fasad består av blåskimmrande glaserat skärmtegel vilket ger ett häftigt uttryck. Huset är 6 våningar högt. Här sitter du i ljusa, moderna och anpassade kontorslokaler ett stenkast från all service och handel du kan tänkas behöva.

Varje våningsplan är ca 1200 kvm och det går att bygga interntrappa mellan våningsplanen om så önskas. I bottenplan planeras för restaurang och möten- och konferensytor. Vi vill kunna erbjuda våra hyresgäster möjligheten att förlägga konferenser eller möten i huset utanför den egna kontorslokalen.

Det kommer finnas 2 takterrasser på taket som kan nyttjas av alla hyresgäster i huset. Den gröna innegården med en uteservering kommer möjliggöra för stressfria stunder.

I källaren finns 46 parkeringsplatser samt möjligheter för cykelparkering och omklädnad/dusch.

Vill ni erbjuda era anställda bästa tänkbara kontorsmiljön men samtidigt göra vardagspusslet så smidigt som möjligt så kontakta mig så berättar jag mer hur The Corner kan vara ert nästa steg.

Omgivning
På en av de sista riktigt bra tomterna kvar vid Hyllie station kommer kontorsfastigheten The Corner uppföras. Här sitter ni vardagseffektivt med närhet till såväl Hyllie station, Emporia och Arenan. På andra sidan gatan ligger Quality Hotel som även erbjuder mötes- och konferensmöjligheter.

Kommunikationer
Från The Corner tar det max 1 min att gå till Hyllie Station och därifrån tar du dig vidare till till kastrup på 11 min, Triangeln 4 min och Malmö Central 7 min. Hyllie når du även enkelt med bil, buss eller cykel. De utmärkta kommunikationerna gör Hyllie till en central stadsdel.

Service
Allt utbud som finns inom räckhåll gör detta till en mycket vardagseffektiv plats. Emporia erbjuder allt du behöver inom handel, service, och restauranger. Arenan bjuder på trevliga evenemang och konserter. Stadsdelen Hyllie har blivit Malmös andra centrum och är fortfarande under stark expantion. Utbudet växer mer och mer för varje dag.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:300 - 1 200 m2
  • Hiss:Hiss finns
  • Internet:Ja
  • Tillträde:2022-01-01