KONTOR, 263 m2

Bjäre Plats 13, Vintrie

Med en vidunderlig utsikt och närhet till såväl handel, service och kommunikationer har ni nu möjlighet att hyra moderna kontorsytor i The Gate.

I fastigheten The Gate flyttar snart PEAB in sitt nya regionkontor i de 4 första våningsplanen. Här finns nu möjlighet för er verksamhet att hyra ljusa och moderna kontorsytor i tornet. Varje våningsplan är ca 263 kvm (ej delbara). Vån 5-10 lediga. Självklart kan man hyra flera plan för mer yta. Söker ni större ytor med detta läget så planeras grannhuset byggas och stå klart om ca 2 år.

Hus D är redan färdigställt och kommer bestå av 10 våningar. Här sitter man snyggt, modernt och bekvämt. Parkeringsplats finns utanför fastigheten och det kommer även att byggas garage framöver.
Från alla ytor på kontoret har du vidunderlig utsikt åt alla vädersträck.

Kommer du med tåg så kan du promenera eller cykla från någon av tågstationerna Hyllie Station eller Svågertorp. Passa på att göra dina ärenden på lunchen och besöka IKEA, Svågertorps handelsområde eller Emporia. På ett par minuter når du E20/E6:an och med tåget når du Kastrup på 11 min och Malmö C på 7 min.

Omgivning
Mycket strategiskt område med närhet till allt du kan behöva. 2 km bort ligger Hyllie centrum med allt vad Emporia och Arenan erbjuder. Endast 500 meter bort har du hela Svågertorps handelsområde. Strax utanför har du tillgång till Hyllies rekreationsområde. Snabb access ut till E20:an/E6:an.

Kommunikationer
Svågertorps tågstation ligger på promenadavstånd, ca 600 meter bort. Hyllie Station når du på 20 minuters promenad. Tåget till Kastrup tar endast 15 min.

Service
Hyllie centrum och Svågertorps handelsområde inom nära räckhåll.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:263 m2
  • Hiss:Hiss finns
  • Internet:Fiber
  • Tillträde:2020-04-01