BUTIK, 780 m2

Monarkvägen 4, Varberg

CBRE har fått i uppdrag att förmedla denna butikslokal om 780kvm på entréplan i Varberg.
I samma byggnad finns både Flügger Färg och Actic.
Fastigheten ligger vägg i vägg med ICA Hajen och alla bilar som kör in och ut till dess parkeringshus måste köras igenom den aktuella lokalens parkering.
På andra sidan fastigheten ligger en OKQ8-drivmedelstation.

ICA Hajen är av Maxi-storlek och är Varbergs ledande dagligvarubutik. Under år 2018 omsatte butiken ca 474 miljoner SEK och hade dryga 1,3 miljoner betalande kunder.

Övrigt
Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Mer information

  • Lokalarea:780 m2